17 april 2016
10:00

Triangelns IK

Referat: BK Sport - Triangelns IK

Samling 09.15 på Ekängen och början på en matchrik dag. Vädret var inte vad de lovat på rapporterna men lagom på plats så började solen att skina. Precis som vi ville ha det och förväntat oss. 9 laddade killar slöt upp efter bortfall på grund av sjukdom.

Vi som var där fick se en riktigt välspelad och tight match där båda lagen visade att de ville vinna. I första halvlek skapade vi de flesta målchanserna och rullade bollen inom laget riktigt bra. Från sidan stod man bara och njöt. Målvaktens bästa vän stolparna räddade dem från påhälsning ett par gånger i första halvek. Första halvlek blev därför mållös och ställningen 0-0 stod på resultattavlan. I andra halvlek börjar Triangeln lite bättre och sätter lite slumpmässigt dit första målet. Vi kvitterar därefter till 1-1. Triangeln sätter därefter 2-1 på en retur efter en frispark där vi inte får iväg bollen. Vi fortsätter dock att skapa chanser men ytterligare bollar vill inte hitta in i nätmaskorna bakom Triangelns målvakt. En riktigt bra och jämn match där vi sett till målchanser och spel var väl värda oavgjort och kanske lite till (möjligen är man partisk). Triangeln gjorde dock ett mål mer och som vanligt är det så att flest mål vinner:0)!